Classic-kaakelipinnoite

Classic- kaakelipinnoite on helppohoitoinen, likaa hylkivä ja se muodostaa kestävän kalvon vanhan kaakelin päälle. Koska se tulee myös saumojen päälle, niiden läpi ei pääse vettä vanhan kaakelipinnan alle. Vaikka vanhan laatan alla on vesieristys, sen laatua ja kuntoa ei voi varmaksi tietää. Saumat ovat kaakelipinnan heikoin ja likaantuvin kohta, pinnoitetun sauman väri ei muutu ja puhtaanapito helpottuu huomattavasti.

Rakentamismääräyksissä on ohjeet, että kahta vesieristettä ei saa asentaa päällekkäin. On olemassa riski että niiden väliin muodostuu hometta jos väli ei pääse kuivumaan, tämä koskee myös kivirakenteisia märkätiloja. Koska Classic- kaakelipinnoite on vesihöyryn läpäisevä, väli kuivuu. Siis pinnoite ei estä laattapinnan alla mahdollisesti olevan kosteuden poistumista.

Pinnoitteen lopulliseen kestävyyteen vaikuttaa olennaisesti se että laattojen puhdistus on tehty oikealla tavalla. Pinnoitus tehdään vain tehopuhdistuksen jälkeen. Siksi Classic- asennuksen aina suorittaa kotimainen, koulutettu asentaja.

Perinteiseen kaakeliremonttiin verrattuna Classic- pinnoituksella on monia etuja: Pinnoitus on huomattavasti helpompi ja nopeampi, ei tarvita suurta pölyistä remonttia, sinun ei tarvitse lähteä viikoiksi kotoasi karkuun. Aikaa menee vain noin 4-5 pv, aikataulu räätälöidään tilanteen ja tarpeen mukaan. Pinnoitustyö ei estä asumista, tuote ei haise tekovaiheessakaan. Ja kaiken muun hyvän lisäksi pinnoitus on ekologinen vaihtoehto ja huomattavasti edullisempi hinnaltaan.

Jos kylppäri on rakennettu ennen vuotta -94, asbestilain mukaan täytyy perinteisessä remontissa ennen kaakelien repimistä tehdä asbestikartoitus ja jos asbestia vähänkin löytyy, purku tulee suorittaa asbestityönä, työn saa suorittaa vain siihen luvat saanut firma.

Kiinnostuitko? Pyydä ilmainen esittelykäynti tai alustava hintatarjous sähköpostiisi!

Lähetämme alustavan hinnan muutaman päivän kuluessa.

Classic-nanopinnoite

Nanopinnoite on vaihtoehto silloin jos laattojen väri voi jäädä entiselleen

Nanopinnoite helpottaa kylpyhuoneen puhtaanapitoa muodostamalla kaakelipinnalle ohuen ja näkymättömän, vettä ja likaa hylkivän suojan. Laattapinnat ja saumat säilyvät puhtaina pitempään. Nanopinnoite voidaan asentaa vain tehopuhdistuksen jälkeen, koska pinnan on oltava täysin puhdas ennen käsittelyä. Pinnoite levitetään ruiskuilla ja liinoilla pintaan ja tavallisesti vaihdetaan samalla silikonit. Nanopinnoitus säilyttää pinnan hengittävän ominaisuuden ja on siis täysin väritön ja näkymätön.